Een familiebedrijf met jarenlange ervaring

Grond- en afbraakwerken sinds de tweede generatie

In 1962 besloot Karel Adams een eenmanszaak op te richten. Wat begon als loonbedrijf evolueerde gedurende de jaren naar een bedrijf actief in de wegenbouw: Adams Wegenbouw NV. 

In 1994 werd Adams Polendam NV opgericht in Beerse (Polendam 13), onder impuls van zijn zoon, Guy Adams. Adams Polendam specialiseerde zich verder in recyclage van bouwmaterialen, grond- en afbraakwerken, een containerdienst en betoncentrale. Onder het motto ‘afbreken om op te bouwen’ streefden ze ernaar om zoveel mogelijk bouw- en sloopafval een nieuw leven te geven. 

Een tweede vestiging werd geopend in 1998 in Massenhoven

In 2009 werd containerdienst Van Gestel uit Oud-Turnhout overgenomen en geïntegreerd in Adams Polendam NV. 

Met trots werd er in 2015 een derde vestiging geopend in Geel. Met deze drie vestigingen wil Adams Polendam een zo goed mogelijke service bieden in de provincies Antwerpen en Limburg. 

Adams Aannemingen wordt vandaag de dag gerund door de drie kleinkinderen Stefaan, Ronny en Nancy Adams. Een écht familiebedrijf dus! 

Momenteel specialiseert Adams Aannemingen zich nog steeds in grondwerken, maar ook in afbraak- en infrastructuurwerken. Dankzij de mobiele installaties kunnen we onze klanten op de beste manier verder helpen. We komen zonder problemen ter plaatse de nodige werken uitvoeren.

Nauwe samenwerking met de twee zusterbedrijven

Het grote voordeel aan een firma zoals Adams Aannemingen? Het feit dat we samen met Adams Polendam en Adams Agriservices een totaalpakket kunnen aanbieden aan de klant. Een volledige service waar kwaliteit het allerbelangrijkste is. 

Met onze drie depots is Adams uitgegroeid naar een modern recyclagebedrijf, met als ultieme doel een maximale scheiding van materialen. Hierbij wordt uiteraard altijd rekening gehouden met de geldende milieuwetgeving. 

Onze troeven

Alles onder één dak.

Nauwe samenwerking met Adams Polendam en Adams Agriservices.

Alle projecten.

Van kleine tot grote tot zeer grote projecten.

Milieuvriendelijk.

Recycleren en hergebruiken: we maken de cirkel rond.

Familiebedrijf.

Korte communicatielijnen en snel handelen.

Uitgebreid machinepark.

Jonge, moderne, state of the art machines.

Keurmerken.

Zowel op bouwtechnisch- als op milieugebied.

Adams Polendam

Adams Polendam maakt de cirkel rond. Bouw- en sloopafval, afkomstig van hun eigen werven of containerdienst, wordt zorgvuldig gerecycleerd en omgezet naar hoogwaardige secundaire grondstoffen. Deze worden op hun beurt weer verkocht of verwerkt in de betoncentrale. Op die manier creëert Adams Polendam hoogwaardig beton en funderingsmateriaal. 

Adams Agriservices

Back to the roots, dat is de slogan van Adams Agriservices. We gaan terug naar waar het ooit begon, namelijk de loon- en landbouwwerken. We richten ons op alle ondersteunende activiteiten zoals grond- en grasbewerking, grachten ruimen, drainage aanleggen en waterbassins graven. Daarnaast verhuren wij ook landbouwmachines en -werktuigen.