Alle mogelijke sloopwerken, groot en klein

Bij Adams Aannemingen kan je terecht voor alle mogelijke sloopwerken. Van kleine tot grote en zelfs enorm grote projecten: wij kunnen het afbreken volgens de regels van de kunst.

  • Industriële sites en fabrieken
  • Woonhuizen en appartementen
  • Asbestverwijderingen

Jarenlange ervaring

Eigen vakmensen

Volledig machinepark

Bouwkundige kennis

Niet zomaar afbreken, maar strenge regelgeving

Wij voeren onze sloopwerken  steeds uit met respect voor het selectieve sloopproces en de geldende milieuwetgeving. Wij vinden dit, als modern en milieubewust bedrijf, heel belangrijk. 

  • Hoe? De verschillende afvalstoffen worden in zuivere fracties ingezameld en grondig gesorteerd. Eerst worden de niet-dragende en niet-inerte structuren, ramen, deuren, dakwerk en leidingen gesloopt. Pas daarna beginnen we met de afbraak van de constructie op zich. 
     
  • Waarom? Het is nuttig én noodzakelijk voor een duurzaam materialenbeheer en goed voor het milieu. 
     
  • Doel? Op deze manier kunnen we materialen maximaal recycleren en hergebruiken. Bij Adams Polendam kan je terecht voor de aankoop van kwalitatieve gerecycleerde granulaten. 

Alles wat we doen, valt onder TRACIMAT, de eerste erkende slooporganisatie uit Vlaanderen. Via een uitgewerkt traceringssysteem attesteren zij het selectieve sloopproces. 

Asbestverwijdering via de methode van de eenvoudige handelingen

Een specifiek tak binnen het slopen en afbreken betreft het verwijderen van asbest. In het verleden werden heel vaak asbesthoudende materialen gebruikt in gebouwen en woningen. Later werd echter duidelijk dat dit grote gezondheidsrisico’s met zich mee brengt. Daarom is het belangrijk om asbestverwijdering over te laten aan professionals. 

Wij verwijderen asbest volgens de methode van de eenvoudige handelingen. Dit is een bepaalde techniek voor de sloop en het verwijderen van asbesthoudende materialen. Onze medewerkers zijn hiervoor opgeleid en weten perfect wat ze doen.